Ifa

Uncategorized July 15, 2019 tajmer 1

Pretpostavka je da je ovo let s kojim ćeš ići i da si svetski putnik u fensi smještaju   8.11. letiš kod putina 9.11...

Pretpostavka je da je ovo let s kojim ćeš ići i da si svetski putnik u fensi smještaju

 

8.11. letiš kod putina

9.11 navecer dolaziš kod mister Bangkoka
Kad budeš tražila smještaja klikni prvo ovdje >>> Booking.com pa onda raži smještaj koji hočeš i onda će mister booking od svake tvoje rezervaciju otet hotelu xy% proviziju  i od te provizije dati i meni nešto :40: Radiš u sales znaš šta je affiliate. Pravo vodnjanski ganci haha

Lokacijski u onoj zoni koju sam ti rekao da je najbolja bi spadalo npr OVO 4* i imas 10ak minuta hoda do svih znamenitosti 
Ili OVAJ od Ibisa napravljen nedavno

Najfensi hotel u kojem sam ja bio ti je OVAJ koji mi je bio dobar s dobrom lokacijom i doručkom no sad koju klasu ćeš ti tražiti nemam pojma 😀  Možda OVO ako ćeš bliže onom najturističnijem dijelu. Ako ćeš nešto jefinije tj neluksuznije  onda OVO ili OVO  

s obzirom na kasni dolazak taj dan si uglavnom pušiona tako da bi ja na tom mjestu uzeo Bangkok 4 noćenja.
Prvi dan šlafen i dolazak sebi, drugi dan nešto od walking distance atrakcija. Ako se smjetiš u gore spomenutom Chernu od njega do svugdje imas 10-15 minuta hoda, a i do 11 mjeseca bi se trebao otvoriti metro baš tamo kao produžetak na postojeci metro. 
Uglavnom Grand Palace, Wat Arun, Wat Pho, Wat Saket su sve u blizini. Isto tako možeš navečer do CHinatowna koji je isto 10ak minuta pjehe ili uzmi tuk tuk i vozi se.
Treći dan si rokni neki izlet u blizini preko dana i navečer u neki od fensi barova tipa Sky Bar, Above Eleven, Vertgo ili najvišu zgradu Mahanakhon.
Do tada ćeš već ili mrziti ili voliti Bangkok pa ćemo ti nai još nešto za raditi uz masažu 😀

13.11. sad imaš opciju s ovom kompanijom https://boonsiriferry.com/en/timetable uzeti transfer iz Bangkoka za Koh Kood ( bus + ferry+ transfer do hotela) za 900 THB ( cca 190kn) po osobi. i krenut u cik zore.
Ocija 2 za fine guzice je rentati Taxi tj transfer za tu rutu do broda za KOh Kood. Pristaniste Laem Sok i udaljeno je oko 350km od Bangkoka. Taxi će vas koštati oko 100 ojra. To je vjerovatno isto koliko vas košta taxi s Dublin airporta do stana.
Onda tamo po dolasku kupite kartu za brod na Kood. Samo morate vidjeti vremena da ne dodete kasno kad nema brodova vise. Mislim da je oko 15h zadnji brod.

Opcija 3 jos veca fensi guza je Bangkok – Trat avionom no to je monopolistički aerodrom u vlasnistvu Bangkok Airwaysa i samo oni lete s jačim cijenama.

Po dolasku na Koh Kood brodska kompanija ce vam orgranizirati transfer do smještaja, a na vama je samo da kažete gdje idete. Sve je to uracunato u cijenu karte.

Gdje se meni najviše svidjelo je OVO ili OVO Samo ovaj drugi link je cjenovno malo jači 😀 

S obzirom da bi prvi dan tamo došla u popodnevnim satima i zadnji dan ces izgubit na transfer za Phuket onda mozeš gledati 5 dana 13-18.11
13.11. transfer Bangkok – koood

14-15-16-17.11. = 4 dana lazy ass

 

18.11. brod nazad na kopno pa do Trata i iz Trata uzmite Taxi to UTP Rayong Pattaya airport jer od tamo imate let za Phuket. Let je kasno vecernji oko 21:00 tako da stignete sve i otici s otoka i doci do aerodroma. Ako zelis više ocpija ili raniji let onda jbt taxi do Bangkoka i od tamo letite

19-20-21-22 neki izlet s Phuketa tipa na Phi Phi i još nešto
Na phuketu smještaj Kata beach ili Karon beach 

23.11. vozi doma

Komentiraj preko fejsbuka

comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *