Politika privatnosti

Thaimer.net ( u nastavku “Thaimer” ) vrlo ozbiljno shvaća privatnost vaših osobnih podataka. Vaša privatnost nam je važna stoga vam pružamo ovu obavijest o podacima koje prikupljamo i načinima na koje ih koristimo.

Ako koristite ovu stranicu to znači da pristajete da se podaci o vama prikupljaju i koriste u skladu s ovom politikom privatnosti i da ste suglasni s njenim obvezujućim karakterom.

Koje podatke prikupljamo

Prijavom na naš newsletter, upitom preko kontakt forme ili komentarom na naš članak zatražiti ćemo vaše ime i email adresu kako bismo bili u mogućnosti komunicirati s vama. Bez ovih podataka nećemo biti u mogućnosti poslati vam newsletter niti odgovoriti na vaš upit.

Informacije se također prikupljaju i onda kada ih vi aktivno ne dostavite tj. pomoću različitih tehnologija i metoda kao što su IP adresa ili kolačići (cookies). Na ovaj način ne prikupljaju se, niti se čuvaju osobni podaci.

Korištenje podataka

Prikupljene informacije koristimo kako bismo osigurali da sadržaj stranice bude prikazan na najučinkovitiji način i za vas i za vaše računalo i da prilagodimo stranicu vašim potrebama. Vaše podatke nećemo davati, preprodavati, niti ih koristiti za marketing trećih osoba.

Vašu email adresu i ime koristiti ćemo samo za komunikaciju s vama i nikad ih nećemo dostaviti trećim osobama.

Kolačići

Cookie ili kolačići su male tekstualne datoteke spremljene na vašem računalu od strane naše stranice. Kolačić sadrži informacije o nekim vašim aktivnostima na internetu, mogu na primjer prepoznati računalo ili preglednik koji koristite ali ne i vas osobno.

Kolačiće koristimo za praćenje kretanja korisnika kroz stranice, što nam omogućuje da poboljšamo svoje usluge na temelju podataka o korištenju. Onog trenutka kada isključite pretraživač, prestaje i naš pristup kolačiću.

Ukoliko želite trajno onemogućiti kolačiće to možete uraditi i kroz opcije vašeg internet preglednika. Detaljne informacije kako uređivati kolačiće unutar pojedinog preglednika možete pronaći na stranicama proizvođača vašeg preglednika.

Druge internet stranice

Na ovoj stranici nalaze se veze i reference na druge internetske stranice te ova politika privatnosti ne vrijedi za te stranice s kojima mi ne upravljamo. Preporučujemo vam da pažljivo pročitate politiku zaštite privatnosti svake stranice koju posjećujete.

Također ako dođete na našu stranicu preko stranice trećih osoba važeća je politika privatnosti objavljena na našim stranicama.

Disclaimer

Thaimer ne prodaje niti organizira bilo kakva putovanja ili usluge. Thaimer vam pruža informacije gdje, kada i na koji način da putujete jeftinije te uz pomoć priloženih linkova možete sami kupovati avio karte, autobusne karte, karte za vlak, smještaj i slično. Kupovinu u potpunosti obavljate sami na drugim stranicama s vlastitim rizikom i mi ni u kom slučaju nismo odgovorni za podatke objavljene na tim stranicama niti za eventualnu štetu nastalu njihovom upotrebom.

Autorska prava

Svako kopiranje, izmjena, prodavanje, distribucija ili druga vrsta uporabe sadržaja ovdje objavljenih zahtijeva pismenu dozvolu Thaimera. Preuzimanje i kopiranje sadržaja ove web stranice dopušteno je isključivo za osobnu i privatnu uporabu dok je svaka komercijalna uporaba zabranjena bez izričitog pismenog pristanka Thaimera. Korištenjem stranice suglasni ste pridržavati se odredbi i uvjeta navedenih u ovoj obavijesti.

Promjene uvjeta

Thaimer zadržava pravo da ažurira ili izmjeni ovu politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Nova verzija će biti objavljena na ovim internet stranicama. Molimo vas da povremeno provjerite postoje li eventualne promjene.