Air Asia promocija – 6 milijuna “besplatnih” avio karti

Air Asia slavi 600 milijuntog putnika te  nas časti “besplatnim” kartama i to s čak njih 6 milijuna. Kao što ste primjetili besplatno je pod navodnicima jer se plaćaju se samo takse, a osnovna cijena karte je 0.00 čega god. 
Rasprodaja je limititrana za period putovanja 20.02.2020 – 15.12.2020. kao i količinom karti za svaku destinaciju tako da ne očekujte te jeftine karte za svaki datum i svaku destinaciju. Svi koji su uključeni u njihov loyalty program Air Asia BIG imati će 24h prednosti te će za njih akcija početi već u nedjelju 22.09.2019. dok će za sve ostale početi od 23.09. do 26.09.2019.
Početak rasprodaje se računa po malezijskom vremenu tako da u biti počinje u subotu 21.09. u 18:00 po hrvatskom vremenu. Spremite svoje kartice i peglajte. 

SVIĐA TI SE OVO ŠTO ČITAŠ?

 

 
Viza: Potrebna za Hrvatske državljanje –> Više informacija
Vodič za Tajland
Smještaj: Rezervirajte najjeftiniji smještaj i platite na dolasku. Besplatno otkazivanje.
Destinacije: Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai, Koh Samui, Koh Phangan, Koh Phi Phi, Koh Lipe, Koh Tao, Koh Chang, Ayutthaya, Sukhothai
Transport: Općenito o transportu, Aviokompanije unutar Tajlanda, Cjelokupni vozni red autobusa, vlakova i brodova kroz Tajland


Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *