Cijene goriva u Hrvatskoj

Spremi stranicu Cijenegoriva.com za buduće aktualne informacije i najnovije cijene goriva.

Kao što je poznato na području Republike Hrvatske cijene goriva se mijenjaju jednom tjedno tj svakog utorka od ponoći. Da bi bili u korak s aktualnim cijenama diljem Hrvatske donosimo vam listu najpoznatijih benzinskih postaja te njihove aktualne cijene. Svakog utorka će cijene biti ažurirane u skladu sa promjenama na benzinskim postajama.

Cijene goriva

 

 

Cijene goriva su informativnog karaktera i ne odgovaramo za moguće greške u cijenama  jer su moguća manja odstupanja u cijeni ovisno o poziciji benzinske postaje. Gorivo u gradovima gdje je konkurencija benzinskih postaja veća je uglavnom povoljnija nego li u mjestu gdje je samo jedna benzinska postaja. Cijene goriva na autocestama su u pravilu više 30 do 40 lipa po litri. Pojedine benzinske povremeno imaju promotivne akcije gdje nude jeftinije cijene goriva.
Aktualne akcije koje traju do 31.12.2020. su INA – 40 lipa popusta za svaku litru LPG (autoplin) te Tifon također popust 40 lipa popusta za svaku litru LPG (autoplin). Popust se obračunava na blagajni.
Više informacija o ovim akcijama možete pročitati INA – klikni OVDJE te Tifon – klikni OVDJE,

 

SVIĐA TI SE OVO ŠTO ČITAŠ?


Loading