Last minute Bali već od 547 eura

Ako se premišljate gdje pobjeći od zime ovo vam je došlo ko budali šamar. Trenutno se može s Turkishem letjeti za Bali po cijeni već od 547 eura, Polazak je iz Ljubljane preko Istanbula i Kuala Lumpura. Termini sa sličnim cijena protežu se kroz prvi, drugi i treći mjesec.  U nastavku je par primjera, a vi se možete sami provjeriti neke termine koji vam bolje odgovaraju.

Ljubljana – Bali 27.1. – 06.2. 547 eur

 

Ljubljana – Bali 21.1. – 06.2. 547 eur
Ljubljana – Bali 10.2. – 26.2. 590 eur
Ljubljana – Bali 31.1. – 19.2. 563 eur
Ljubljana – Bali 04.3. – 19.3. 547 eur
Hotele možete rezervirati OVDJE 

Viza: dobije se na dolasku i plaća se 500000 IDR cca 30ak€ koje mozete platiti cash u eurima, dolarima ili IDR kao i s karticom.
Jos bolje je da to napravite prije puta online tako da možete po dolasku odmah preskočiti VOA šalter gdje se plaća viza te se onda od tamo ide na imigration šalter. i ici na poseban e-VOA imigration šalter gdje vam pogledaju tu vizu i zaljepe neku naljepnicu u putovnicu i to je to.
Jedan jedini službeni link za online e vizu je  https://molina.imigrasi.go.id/
Kad ispunite trazene podatke, platite visa fee poslati će vam vizu na mail koju isprintajte

Carina/Customs: svugdje imate carinike i one zeleni ili crveni prolaz ako imate nešto za prijaviti no ovdje iz nekog razloga sve to moraš napraviti online i onda dobiješ QR kod koji pokažeš na šalteru i gotov si.
Ako niste napravili online onda morate to raditi tamo na 10ak PCa koji su tamo za tu svrhu. Problem je kada je tamo još 500 ljudi, pa dok svi oni unesu svoje podatke izgubiti cete masu vremena. I ovo je bolje napraviti odmah online prije puta. Mislim da se može tek 2-3 dana prije dolaska. Link za to je  https://ecd.beacukai.go.id/

Mi smo sletjeli u 19h i prakticki smo bili jedini let. E-Voa šalter 2 minute, custom 2 minute tako da sam realno u manje od 5 minuta bio gotov sa svime. Duže smo čekali torbe.

SIM kartica: možete ju kupiti online preko Klooka. ( ja uzeo 70GB za 250k njihovih znaci oko 16€ )
Prilikom narucivanja moras im poslati model mobitela, serijski broj IMEI *#06*, scan putovnice te selfie s putovnicom da se vidi da ste to vi.
Znam da glupe stvari, ali to zahtjeva njihova vlada. Istu stvar ce vam raditi na aerodromu ako tamo kupite. Ovako samo ubrzate proces i dočeka vas sim u vašem hotelu.
Link za naručivanje SIM kartice je OVDJE  Možete se izabrati paket koji god hoćete

Taxi: sam isto uzeo preko Klooka za 100k odnosno 6.5€ za aerodrom – Legian. Provjerite cijene i rezervirajte OVDJE Vozač vas dočeka na aerodromu s vašim imenom i vozi do vašeg hotela.

SVIĐA TI SE OVO ŠTO ČITAŠ?


Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *