Nagradna igra: Osvojite 2 aviokarte za Phuket, Tajland

Nagradna igra portala Jutarnji.hr i Qatar Airways: Osvojite putovanje za dvoje!

Sada kada smo dobili besplatne vize za Tajland ne bi bilo loše uloviti i neke karte na nagradnoj igri. U nagradnoj igri Jutarnjeg lista i Qatar Airwaysa možete osvojiti 2 avio karte u ekonomskoj klasi Qatar Airwaysa na relaciji Zagreb – Phuket.
Karte morate iskoristiti najkasnije do 30.06.2017. , a moraju se izdati najkasnije 30.03.2017. U prijevodu do 30.03. se morate odlučiti kada želite letjeti, a to može biti i 05.06-29.06 ako vam tako odgovara.

“Kako možeš sudjelovati?

Svaki dan, tijekom trajanja nagradne igre, možeš se uključiti u naš nagradni kviz. Nagradni kviz sadrži jedno nagradno pitanje na koje moraš točno odgovoriti. Ukoliko ne znaš odgovor, pronađi ga u članku. Nakon danog točnog odgovora, trebaš unijeti svoje osobne podatke kako bismo te mogli kontaktirati u slučaju dobitka.

Nagradna igra traje do ponedjeljka, 5. prosinca 2016. u 11 sati, a istog dana nakon 12 sati očekuj objavu imena dobitnika na kraju ovoga članka! Želimo ti puno sreće!”
www.jutarnji.hr

Uvijek postoji jedan ali, a ovdje je to ovaj dio “*Zrakoplovne povratne karte ne uključuju trošak zračne pristojbe”
U kojoj cifri je točno riječ ne bih znao, ali ako dobijete karte saznati ćete i vidjeti isplati li vam se uopće iskoristiti tu nagradu. Nije da će vas itko prisiliti 😀 Sretno

Za sudjelovanje u nagradnoj igri i više informacija o njoj kliknite OVDJE 

SVIĐA TI SE OVO ŠTO ČITAŠ?


Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *