Nove autobusne shuttle linije s oba aerodroma prema centru Bangkoka

Uz postojeće shuttle linije s oba aerodroma Don Muang i Suvarnabhumi po cijeni od 150 bahta počinju voziti i nove jeftinije linije.
Tako su s Don Muanga airport koji se nalazi sjevernije od grada i koji uglavnom služi kao baza low cost i regionalnih letova krenule 2 linije prema gradu. Jedna vozi do Lumpini parka u središtu grada dok druga ide do Sanam Luang u starom dijelu gradu.
A4 linija ide rutom od Don Muang aerodroma do Sanam Luang (Royal Grounds) i obrnuto zaustavljajući se na Khaosan Road, the Democracy Monument, the Phanfa Bridge, Lan Luang, Yommarat, Tha Prachan and Tha Chang.

A3 linija zaustavljati će se na Lumphini Park, Ratchaprasong, Pratunam and Din Daeng te nastaviti auocestom prema aerodromu

Cijena karte je fixnih 50 bahta i busevi od 01.05.2017. voze svakodnevno od 07:00 do 23:00hAutobuse na aerodromu potražite Terminal 1, izlaz broj 6 ili  Terminal 2  izlaz broj 12

Za drugi aerodrom tj Suvarnabhumi Airport na koji dolaze svi letovi iz europe, ai bliskog istoka poput Qatar, Emiratesa, Etihada itd u rad će biti puštena autobusna linija A5.  Ta linija povezivati će aerodrom s gradom tj Sanam Luang.

S1 linija putem od aerodroma do Sanam Luanga zaustavljati će se na Yommaray intersection i Khao San. Linija počinje s radom od 01.06.2017 i vozit će svakodnevno od 06:00 do 20:00h. Cijena vožnje je 60 bahta.

 

 

Za one kojima je smještaj u blizini BTS/metro linije i dalje će biti bolje koristiti se starom metodom da se uzme airport link s aerodroma i potom prebaci na BTS/metro no svima koji odsjedaju u staroj četvrti oko Khao Sana ovo će biti najpovoljnija linija.

Za alternativne opcije transfera s aerodroma provjerite OVDJE

SVIĐA TI SE OVO ŠTO ČITAŠ?


Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *