Qatar Airways uskoro počinje letjeti na petu tajlandsku destinaciju

Katarski nacionalni avioprijevoznik i najbolja aviokompanija 2017. godine Qatar Airways nastavlja širenje na tajlandskom tržištu. Prateći zahtjeve tržišta uz već ustaljene destinacije Bangkok, Phuket, Krabi te uskoro i Chiang Mai o kojem je već bilo riječi danas je najavljena i nova linija za U-Tapao International Airport – Pattaya.
Smješten u blizini popularnih istočnih odredišta poput gradova Pattaya, Rayong te otoka Koh Samet, Koh Chang, Koh Mak, Koh Kood ova nova linija omogućiti će putnicima što brži i ugodniji dolazak na navedene destinacije.
Prvi let na navedenoj liniji planiran je za 28.01.2018. godine, a letjeti će se s Boeing 787 Dreamliner koji ima 22 sjedala u biznis klasi te 232 sjedala u ekonomskoj klasi.

Let Doha (DOH) to Pattaya (UTP) QR828 letjeti će 4x tjedno ponedjeljak, srijeda, petak i nedjelja s polaskom u 20:05 i dolaskom u 06:30 sljedeći dan po lokalnom vremenu
Let Pattaya (UTP) to Doha (DOH) QR829 letjeti će 4x tjedno ponedjeljak, utorak, četvrtak i subotu s polaskom u 07:30 i dolaskom u 11:40
SVIĐA TI SE OVO ŠTO ČITAŠ?


Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *