Tajland zabranjuje pušenje na plažama. Kazne do 100000 bahta i zatvor. Tajland zabranjuje pušenje na plažama. Kazne do 100000 bahta i zatvor.
Tajlandske vlasti u zabranile su pušenje na javnim plažama. Počevši od 01.11.2017. krenulo je tromjesečno probno razdoblje tijekom kojega će se ljude informirati i... Tajland zabranjuje pušenje na plažama. Kazne do 100000 bahta i zatvor.

Tajlandske vlasti u zabranile su pušenje na javnim plažama. Počevši od 01.11.2017. krenulo je tromjesečno probno razdoblje tijekom kojega će se ljude informirati i upozoravati o novoj zabrani koja zabranjuje pušenje na plažama van označenih pušačkih zone. Poslije 01.02.2018. više neće biti upozorenja nego će se primjenjivati kazne koje mogu ići sve do 100000 bahta i 1 godine zatvora ukoliko prekršite ovu zabranu.
Sama zabrana rezultat je nedavnog čišćenja popularnih plaža gdje je pronađeno na tisuće opušaka zakopanih u pijesak na samoj plaži. Ovom zabranom pokušati će se održati plaže u što je moguće boljem stanju.

Neke od plaža uključenih u tu zabranu su :
Phuket (Patong); Surat Thani (Bo Phut , Ko Samui); Krabi (Phra Ae i Khlong Dao on Ko Lanta); Chon Buri (Bang Saen, Pattaya i Tam Pang, Ko Si Chang); Prachuap Khiri Khan (Hua Hin i Khao Takiap); Phetchaburi (Cha-am); Phang-nga (Ko Khai Nok i Ko Khai Nai on Ko Yao); Songkhla (Chalatas); Pattani (Tha Wa Sukri); Rayong (Mae Phim); Chanthaburi (Laem Sing), i Chumphon (Sai Ri). 

Ovako će izgledati buduće zone gdje je dozvoljeno pušenje.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *