Top 5 buffet restorana u Bangkoku ispod 500 bahta

Odlazak u all you can eat buffet ili po naši jedi koliko možeš restoran pametna je odluka ako se jako gladni ili jednostavno želite jesti koliko vas je volja bez brige o konačnom računu. Praktički svaki 5* hotel ima ovakvu ponudu, ali one su uglavnom prilično skupe.
U ovoj listi pronaći ćete 5 restorana u kojima to možete napraviti za manje od 500 bahta ( 100kn). Neki od njih imaju vremenski limit koliko možete ostati dok kod nekih nema ni toga. Sve ponude su regularne cijene koje vrijedi svaki dan bez nekih posebnih akcija.
Prilikom naručivanja budite racionalni i nemojte naručiti2kg mesa odjednom, jer sve što ostavite donosi potencijalne penale da se spriječi bezvezno bacanje hrane. Bolje naručite 5x po malo nego jednom, pa previše.
Ako negdje naletite na cijenu tipa 300++ to znači da porez (7%) i service charge (10%) nisu uključeni u cijenu.


Café G u Holiday Inn Bangkok hotelu:

buffet-caffe-g-bangkok-hrana-thaimer
Café G buffet

 

Ukoliko tražite odličan omjer kvalitete cijene i usluge, ne tražite dalje od Cafe G u Holiday Inn Bangkok hotel.
Za samo 333++* bahta za ručak ili večeru na izboru su vam osim tradicionalne tajlandske kuhinje još i zapadnjačka jela koja uključuju paštu, morske plodove, meso sa roštilja i ogroman odjel namijenjen samo kolačima,voću i ostalim desertima. U ovo cijenu je uključena voda, negazirani sokovi, čaj i kava.
Buffet ručak u Cafe G traje svakodnevno od 11:30 do 14:00, a večera je od 17:30 do 21:00. Cafe G nema vremenskog limita, pa tako možete doći na večeru u 17:30 i jesti sve do 21:00 ukoliko ste toliko gladni.
Holiday Inn Bangkok se nalazi odmah pokraj Chit Lom BTS stanice.

Radno vrijeme:  ručak 11:30 do 14:00, večera 17:30 do 21:00
Lokacija:  Holiday Inn Bangkok, Phloen Chit Road
Cijena: 333++ (u cijenu nije uračunat porez i usluga te će vas s time izaći nešto manje od 400 bahta)

 

Kuroda:

kuroda-buffet-ekkamai-jeftina-hrana-bangkok
Kuroda buffet

 

Ljubitelji japanske kuhinje obožavati će Kuroda restoran. Veliki izbor klasičnih japanskih jela, sve u neograničenoj količini za samo 495 bahta.  Izgledom posječa na kantinu, ali tanjuri lososa i tune samo dolaze. Tu su još toriyaki pileći ražnjići, govedina s roštilja, škampi, rezanci itd. Kuroda ima par restorana na području Bangkoka, a najlakše dostupna lokacija je ona koja se nalazi u blizini BTS stanice Ekkamai.
U ovom restoranu nemate vremenskog ograničenja pa jedite sve dok možete.

Radno vrijeme: 11:30 – 23:00
Lokacija:  5 Ekkamai Sukhumvit Soi 63
Cijena: 495 THB

 

Mumbai’s Great Punjab:

mumbai-great-punjab
Mumbai’s Great Punjab

 

Za ljubitelje indijske kuhinje Mumbai’s Great Punjab odličan je izbor. Na raspolaganju vam je veli izbor indijskih jela gdhe će svatko pronaći nešto za sebe. Nakon što prvi put naručite jelo, imate 2h vremena da pojedete koliko god možete i što god želite. restoran je otvoren svakodnevno od 11:00 do 23:00. Osim buffet obroka na raspolaganju vam je i a la carte menu, ali nema potrebe za njime kad ovako možete puno više pojesti.
Restoran je lagano pronaći te se nalazi u Sukhumvit Soi 13, na par minuta hoda od Nana BTS stanice.

Radno vrijeme: 11:00 – 23:00
Lokacija:  Trendy Building, Sukhumvit Soi 13
Cijena: 299 THB

 

Shabushi by Oishi:

buffet-shabushi-bangkok-hrana-thaimer
Shabushi by Oishi

Ova franšiza restorana je sveprisutna u trgovačkim centrima po Bangkoku kao što su MBK, CentralWorld, Siam Center itd. Često ćete vidjeti kako ljudi čekaju u redu za ulazak u restoran u kojem za 350THB po osobi možete jesti koliko želite, a vremenski limit je 1:30h. Na svim lokacijama dizajn restorana i ponuda su više manje isti, pa nema neke velike razlike gdje god da odete.

Radno vrijeme: 11:00 – 21:00
Lokacija: MBK, CentralWorld, Siam Center
Cijena: 350 THB (01:30h limit)

 

Best Beef:

buffet-best-beef-bangkok-thaimer
Best Beef

Best Beef se nalazi u On Nut kvartu istočno od grada, ali i dalje u blizini BTS linije. Vrlo je popularan među lokalcima kao i strancima kojih ovdje ima mnogo. Tu se ne radi o turistima, nego ljudima koji baš žive u Bangkoku. Veliki izbor mesa i povrča na roštilju  za samo 229 THB s vremenskim limitom d 2h. Menu je na tajlandskom, ali imate slike pa samo pokažete sliku što želite i neka gozba započne.

Radno vrijeme: 16:00 – 24:00
Lokacija: 1490/2 Sukhumvit Road (cca 500m sjevernije od On Nut BTS stanice)
Cijena: 229 baht (2h limit)

 

 

SVIĐA TI SE OVO ŠTO ČITAŠ?


Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *