Azra turska serija online s prevodom

Azra turska serija online s prevodom

Azra i Dženk se pomire, no iako će Azra svom braku pružiti još jednu priliku, njihova ljubav i dalje ima neprijatelja.
Sumru se ljuti i protivi, ali nešto ne zna – Azra je ovaj put potpuno spremna za njezine poteze i ne boji se neugodnih suočavanja.
Serija ‘Azra’ donosi nevjerojatnu priču o istoimenoj djevojci kojoj se u jednoj noći cijeli život preokrene. Njezin put ubrzo se ukrsti s Dženkom, bogatašem koji dijeli sličnu sudbinu. Azra je vođena motom da je čovjekovo najveće blago na svijetu imati dom i obitelj kojoj se možeš vratiti, a pred očima gledatelja podastire neizmjernu važnost obiteljskih veza. Azra u Americi studira sa željom da postane kuharica, a u Tursku se vraća za očev rođendan. Kad joj se po povratku u jednoj noći sruši cijeli svijet, otiskuje se u nepoznato s mlađim bratom Mertom. Dženk je nasljednik Grupe Čelen, a s viješću da je izbačen s fakulteta koji je pohađao u Americi vraća se kući i šokira svoju obitelj.
U seriji, o čijem se glumačkom kadru i scenariju puno govorilo prije početka emitiranja, glavne uloge dijele Alina Boz i Alp Navruz, a pozornost privlači koliko scenarijem, toliko i jakom glumačkom postavom koju čine još i imena poput Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Buraka Tamdoğana te Gökçe Yanardağ.

Dženk se sukobi s Ardom zbog situacije s Damlom, zbog čega će Arda prenoćiti u zatvoru, dok je po nju došao Beriš. No kada dođu kući Beriš joj otkrije da zna za njezinu tajnu o tome gdje je bila tijekom ljeta. Posljedice Damlinog druženja s Ardom nagnaju ga da povjeruje u Surmine riječi o Čelenovima. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Azra online s prevodom
POKRENI

 
 

 

Azra turska serija online s prevodom

SVIĐA TI SE OVO ŠTO ČITAŠ?


Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *