Božić u Bangkoku iz Zagreba za 660 eura ili nova godina za 717 eura

U doba superskupih aviokarti prema Tajlandu evo još jedne relativno povoljne posebice jer se radi o visokoj sezoni u Tajlandu kao i Božičnoj sezoni kod nas.
Nudi vam se mogućnost da provedete Božić u Bangkoku iz Zagreba za 660 eura. Leti se s kombinacijom Croatia Airlinesa, Austrian i Lufthanse s kratkim presjedanjima u Beču odnosno Munchenu.

Zagreb – Vienna – Bangkok s polaskom iz Zagreba 06.12.2023. u 14:45 Croatia airlines & Austrian airlines
Bangkok – Munchen – Zagreb s polaskom iz Bangkoka 27.12.2023. u 23:40 Lufthansa i Croatia airlines.

Za nešto sitno više love možete i letjeti Qatar Airwaysom uz kratka presjedanja u Dohi na relaciji Zagreb – Doha – Bangkok

 

 

Ako vam je taj period prerano i htjeli biti ići za vrijeme novogodišnjih/školskih praznika i tu se trenutno nudi prihvatljiva opcija leta s Qatar Airwaysom  Zagreb – Doha – Bangkok 27.12.2023. – 10.01.2024 za 717 eura.
Provdete Božić doma taman da imate sarme za ponesti na put i 27.12. krećete put istoka i toplih krajeva.

Zagreb – Doha – Bangkok 27.12.2023. u 16:05
Bangkok – Doha – Zagreb 10.01.2023. u 08:05

Period u kojem se putuje je ujedno i najbolji period za posjet Tajlandu jer je u periodu od sredine 11 mjeseca pa sve do kraja 4. mjeseca period tkz suhe sezone u Tajlanda kada imate najviše sunčanog vremena. Nema veze što ćete moliti za malo oblaka nakon što vas sunce bude neumorno pržilo.

Jest da nije ni počelo naše ljeto no uvijek se treba spremiti za zimsko ljetovanje. Uostalom zašto ne provesti Božić u Bangkoku iz Zagreba za 660 eura ?

 
Vodič za prvo putovanje u Tajland –> Više informacija
Besplatno jelo i piće na aerodromu –> Više informacija
Viza: Potrebna za Hrvatske državljanje –> Više informacija
Smještaj: Rezervirajte najjeftiniji smještaj i platite na dolasku. Besplatno otkazivanje.
Destinacije: Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai, Koh Samui, Koh Phangan, Koh Phi Phi, Koh Lipe, Koh Tao, Koh Chang, Ayutthaya, Sukhothai
Transport: Općenito o transportu, Aviokompanije unutar Tajlanda, Cjelokupni vozni red autobusa, vlakova i brodova kroz Tajland

Pretplati se na newsletter:

SVIĐA TI SE OVO ŠTO ČITAŠ?


Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *