U Bangkoku se otvara novi super mall Iconsiam

Uz bezbroj mallova po Bangkoka sutra 09.11.2018  otvara se  Iconsiam koji se najavljuje kao “mother of malls” i biti će najveći trgovački centar Bangkoka, a ujedno i Tajlanda.  Prostirati će se na čak 750 000 kvadratnih metara od čega će 500 000 kvadrata biti trgovine.  To je otprilike 4x veće od Arena Centra u Zagrebu. 
Biti će smješten uz samu obalu rijeke i odisati će luksuzom na svakom koraku. Preko 500 trgovina i preko 100 restorana prostirati će se na čak 10 katova. 

Osim trgovina unutar malla biti će i SookSiam prva unutrašnja plutajuća tržnica Bangkoka.

Unutrašnja plutajuća tržnica

 

Ljubitelji luksuznih brandova i oni bez limita na kartica moći će uživati u ICONLUXE sektoru gdje ćete moći kupiti sve top svjetske brandove. Ljubitelji auta će također imati priliku vidjeti neke od auto salona koje ne vidite često kao što su Rolls Royce, Maserati i Porsche.
Apple će također otvoriti svoj prvi službeni Apple store u Tajlandu dok će Nike otvoriti prvi Nike Kicks Lounge. Posebnost ove Nike trgovine je što se može raditi roba po mjeri te prilagođavati gotove modele po vašoj želji. 


Tu je još vrhunski auditorij za 3000 ljudi koji može poslužiti za koncerte, predstave, kongrese itd. 
River park je kao što mu ime kaže novi park napravljen uz rijeku ispred centra. Veličine od  10000 kvadratnih metara poslužiti će kao mjesto za odmor, ali i mjesto za razna događanja. U sklopu parka se nalazi i najveće “plesajuće fontane” Tajlanda te 4 pristaništa za brodove.

Za kompletnu listu trgovina koje će se nalaziti u ICONSIAM mallu provjrite njihovu službenu stranicu >> ICONSIAM.COM

Dolazak u ICONSIAM:

Najlakši način za doći je BTSom. Možete ići BTS Silom linijom te izaći na stanici Saphan Taksin te uzeti besplatni shuttle brod ICONSIAM. Brod polazi svakih 10 minuta. 
Druga opcije je otići do BTS stanice Krung Thon Buri i dalje besplatnim shuttle busom koji vozi svakih 15 minuta. 
Može se naravno ići i regularnom brodskom linijom bilo gdje uz rijeku kao i sa taxijem

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *