DOŽIVITE TAJLANDSKI RAJ NA ZEMLJI S QATAR AIRWAYSOM I POSJETITE EGZOTIČNI KRABI DOŽIVITE TAJLANDSKI RAJ NA ZEMLJI S QATAR AIRWAYSOM I POSJETITE EGZOTIČNI KRABI
Sunce, more i topli pijesak pod nogama – postoji li bolji recept za sreću? Tajland, egzotična i uzbudljiva zemlja smještena na jugoistoku Azije, privlači... DOŽIVITE TAJLANDSKI RAJ NA ZEMLJI S QATAR AIRWAYSOM I POSJETITE EGZOTIČNI KRABI

Sunce, more i topli pijesak pod nogama – postoji li bolji recept za sreću?

Tajland, egzotična i uzbudljiva zemlja smještena na jugoistoku Azije, privlači brojne posjetitelje i avanturiste iz cijelog svijeta. Poznata i kao zemlja s tisuću osmijeha, s obzirom na njezine uvijek nasmijane stanovnike, ispunjena je najrazličitijim i najšarenijim okusima, mirisima, bojama i osjećajima, koji svakome koji ju posjeti, ostanu urezani zauvijek u srcu. Tajlanđani su iznimno ponosni na svoju kuhinju, u kojoj vješto kombiniraju pravo malo bogatstvo vrhunskih svježih namirnica i aromatičnih začina, stoga se smatra jednom od najpopularnijih i najcjenjenijih kuhinja na svijetu. Pored gastronomije, Tajland je poznat i po bogatom kulturnom naslijeđu i povijesti, uzbudljivom glavnom gradu Bangkoku, prekrasnim hramovima i bujnoj vegetaciji.

No, Tajland također skriva jedan čarobni dragulj, poznatiji pod nazivom Krabi. Prelijepe pješčane plaže, kristalno čisto more gotovo nestvarno plave boje, prostranstvo palmi i preslatke životinjice na svakom koraku – prizori su tipični za Krabi, pokrajinu koja s pravom nosi epitet tajlandski raj. Tu se nalaze Phi Phi otoci, koji su svjetsku slavu stekli filmom ”Žal”. Za sve pustolovce, Krabi nudi jedinstveno iskustvo istraživanja unutrašnjosti džungle, obilazak nacionalnih i parkova prirode, ronjenje s tropskim ribicama, vožnju kajakom kroz šumu mangrova, relaksirajuću tajlandsku masažu, kupanje u ljekovitom Smaragdnom bazenu usred džungle, i još mnogo, mnogo toga. Zaista pravi raj na zemlji.

Krabi tajland bangkok phuket qatar akcija thaimer net 10

A raj nikada nije bio bliže, zahvaljujući Qatar Airwaysu, koji je, uz već postojeći Bangkok i Phuket, u prosincu prošle godine u svoju neprestano rastuću mrežu odredišta dodao i Krabi. Time je postao prva bliskoistočna zrakoplovna kompanija koja je izravno povezala Krabi sa svojim destinacijama,  u koje se također ubraja i Zagreb. Qatar Airways je u protekloj godini otvorio ukupno 14 novih odredišta, a uz Krabi se još izdvajaju Sejšeli i Namibija. U 2017. planiraju 15 novih odredišta, počevši s već otvorenim Aucklandom na Novom Zelandu, čime su njihovi putnici dobili jedinstvenu priliku iskusiti komercijalno najduži let na svijetu: Doha-Auckland.

Qatar Airways nacionalni je prijevoznik Katara i jedan od najbrže rastućih prijevoznika, a posjeduje jednu od najmlađih zrakoplovnih flota na svijetu s kojom danas leti u više od 150 odredišta na svih šest kontinenata. Dobitnik je brojnih međunarodnih nagrada za kvalitetu i izvrsnost, a na ovogodišnjem međunarodnom sajmu turizma u Berlinu ITB, Qatar Airways predstavio jerevolucionarni koncept – novo sjedalo u poslovnom razredu Qsuite, podignuvši tako kvalitetu luksuznih putovanja na potpuno novu razinu. Korisnicima će na raspolaganju biti bračni krevet, pokretni monitor te odvojene kabine za prijatelje i obitelj, čime se stvara dojam luksuzne kabine.

Qatar Airways početkom ove godine dodao je još jedan novitet – program besplatne tranzitne vize o čemu se pisalo OVDJE . Njime je omogućeno svim putnicima, koji se nalaze u tranzitu više od pet sati u jednoj od najmodernijih i najboljih zračnih luka na svijetu i domu Qatar Airwaysa – Hamad International Airport, da zatraže vizu za ulazak u Dohu bez dodatnih troškova. Uz mogućnost ulaska i boravka u Dohi između dva leta u maksimalnom trajanju do 96 sati, putnici tako imaju mogućnost uživanja u ljepotama glavnog grada Katara, od kojih se posebno ističu poznati Muzej islamske umjetnosti, žila kucavica grada – živopisna tržnica Souq Waqif, poznata po začinima, parfemima i svili, zatim jedinstveno krstarenje Arapskim zaljevom u tradicionalnim katarskim jedrenjacima te avanturistički izlet u katarsku pustinju i uzbudljiva vožnja po valovitim pustinjskim dinama.

„Putovanja vas prvo ostave bez riječi, a onda vas pretvore u pripovijedača“ – kaže jedna stara poslovica. Dopustite da vas Qatar Airways ostavi bez daha te sa stilom i besprijekornom uslugom odvede u najljepše destinacije svijeta.

 

Nedavna reportaža RTLa o Krabiu gdje sam i ja imao svojih 5 sekundi slave.

 

Krabi tajland bangkok phuket qatar akcija thaimer net 1
Krabi tajland bangkok phuket qatar akcija thaimer net 3
Krabi tajland bangkok phuket qatar akcija thaimer net 8
Krabi tajland bangkok phuket qatar akcija thaimer net 9
Krabi tajland bangkok phuket qatar akcija thaimer net 14
Krabi tajland bangkok phuket qatar akcija thaimer net7

Komentiraj preko fejsbuka

comments

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *