Morski pas ugrizao turista na tajlandskoj obali

Hua Hin – resort grad udaljen 200ak km od Bangkoka bi je poprište onog čega se dosta ljudi boji – morski pas ugrizao turista na tajlandskoj obali. Na Sai Noi plaži u blizini tog grada norveški turist Werner Danielsen (54 god) se bezbrižno kupao kada je osjetio oštru bol u nozi i vidio krv. Brzo su ga transportirali u obližnju bolnicu gdje mu je pružena pomoć. Osim što je dobio 19 šavova neće biti nekih ozbiljnijih posljedica za njegovo zdravlje. Iako se iz prve nije znalo radi li se uistinu o napadu morskog psa danas je od strane tajlandskih vlasti došla potvrda je to ipak bio morski pas. Mladi 1 godišnji bullshark veličine oko 1m. Vlasti su ujedno zatvorili tu plažu na minimalno 20 dana dok se ne riješi ovaj slučaj.
Sreća u nesreći je da sam i ja bio tamo prije cca 2 mjeseca, ali pošto je plaža srednja žalost nisam se niti okupao, a i sam grad je više starački dom nego li nešto što bi privuklo mladu populaciji. Zbog svoje blizine Bangkoku Hua Hin je često vikend odredište stanovnika Bangkoka kao i penzionera što sam već spomenuo. Nećete baš puno propustiti ako ne posjetite Hua Hin, ali to ne znači da vas bullshark neće posjetiti na nekoj drugoj plaži.
Na facebooku se pojavila i snimka koja je snimljena na toj plaži odmah nakon ugriza, a možete je pogledati OVDJESVIĐA TI SE OVO ŠTO ČITAŠ?


Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *