Tajland napokon ukida  PCR test na dolasku.

Tajland napokon ukida  PCR test na dolasku.

Od 1.5.2022. Tajland  napokon ukida PCR test  na dolasku te će se moći neometano putovati bilo gdje čim sletite u Tajland.

Nažalost obveza da se registrirate za Thailand pass i dalje ostaje kao i obvezno putno osiguranje koje pokriva Covid liječenje  s minimalnim pokričem od 10000$ 

S obzirom da su od 1.4.2022. ukinuli i obvezu PCR test pred polazak za Tajland jedina prepreka koja vam ostaje je turisticka viza koju morate zatražiti u relativno udaljenoj i sporoj Budimpešti. 

Ukratko svi cijepljeni ( bez vremenskog limita kada ste cijepljeni ) mogu ući u Tajland samo s vizom bez testiranja prije puta ili po dolasku u Tajland. Nema više potrebe da rezervirate hotel na jednu noć s transferom i testom tkz Test&Go.

Svi putnici koji nisu cijepljeni takoder nemaju vise obvezu radite PCR test prije polaska niti ovaj na dolasku no i dalje moraju biti u karantenu 5 dana te rade PCR test na 5. dan. No i tu postoji iznimka, a to je da ste oslobodeni karantene ukoliko napravite PCR test unutar 72h prije polaska.
Sad zasto bi itko odlazio u Tajland i boravio 5 dana u karanteni umjesto da napravi PCR test prije polaska i bude osloboden toga ?!?!SVIĐA TI SE OVO ŠTO ČITAŠ?


Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *